Meet the students – YFU Bulgaria

Кого очакваме тази година?

2023 - 2024

Хелена на 16 години от Германия

Езици - немски, английски, латински и старогръцки


Хелена описва себе си като активна, комуникативна и адаптивна. Тренира бойни спортове от 6 години, обича да слуша Banshee, "TWICE" и "ENHPEN" и може да свири на пиано. От четири години е вегетарианец, но всички в семейството й ядат месо, затова тя обича да готви и да ги изненадва с постни ястия. Хелена е написала прекрасно писмо за приемното си семейство, затова, ако мислиш, че твоето семейство ще е нейното - ще се радваме да ти го изпратим!
Приемно семейство - Златанови, гр. София

Ян Филип на 16 години от Естония

Езици - естонски и английски


Ян описва себе си като спокоен и интровертен. Би искал да опознае България и българския език, за да може да говори на български с баща си, който е израстнал тук. Обича да готви, да кара ски и може да свири на барабани.
Приемно семейство - Цветанови, с. Правешка Лакавица

Магдалена на 14 години от Германия

Езици - немски, френски и английски


Магдалена описва себе си като отворен човек с отлично чувство за хумор. Харесва "Imagine Dragons", свири на пиано, играе тенис и обича да плува. Има двама по-малки братя, с които си споделят много от задълженията вкъщи.
Приемно семейство - Веселинови, гр. София

Кирил на 15 години от Германия

Езици - немски, руски и английски


Кирил описва себе си като възпитан, точен и комуникативен. Мечтае да стане пилот. Тренира плуване и бокс. По време на годината на обмен иска да опознае нова култура, себе си и да стане още по-самостоятелен и отговорен.
Приемно семейство - Кюпелийски, гр. София Сивкови, гр. Кърджали

Хендрик на 16 години от Германия

Езици - немски, френски и английски


Хендрик описва себе си като постоянен и упорит, забавен и лоялен. Обича да пътува, интересува се от биология и свири на пиано. Слуша рап, рок и класическа музика. Тренира плуване, фитнес и тича в парка.
Приемно семейство - Димитрови, с. Негован

Кого очакваме тази година?

2022 - 2023

Паула на 15 години от Германия

Езици - немски, исландски и английски


"Родена съм в Исландия и имам исландски корени, но живея в Германия заедно с майка си, брат си и сестра си. Харесвам много къмпингуването и заниманията на открито. Мога да плувам и да карам колело и ходя на зумба-танци от 6 години. Ще се радвам да танцувам и в България. Обичам срещите с нови хора и лесно се приспособявам към промените. Като завърша училище искам да следвам политически науки и да работя в сферата на журналистиката или дипломацията."
Apply Now