Стипендии и отстъпки – YFU Bulgaria
 

До края на кандидатстването остават:


00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


 
 
 
 
ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ФОРМАТА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Това ще отнеме около 5 минути.


Твоята кандидатура ще бъде разгледана от нашия екип в най-кратък срок, след което ще се свържем с теб в случай на необходимост от допълнително уточняване на информация.

- С родителите ти може да се включите в една от нашите информационни срещи (на живо или онлайн). На тях ще може да присъства родител/настойник, за да можете заедно да разберете повече за условията на програмата, сроковете и изискванията, както и да зададете всичките си въпроси.

- След информационната среща ще ви дадем време да помислите и да обсъдите с родителите участието си в програмата и избора на страна на обмен. Ще се свържем с родителите ви, за да получим потвърждението им, както и да уточним детайлите относно покриването на таксата за участие (след срещата ни ще имате информация относно стипендия/възможности за финансиране).

- След като потвърдим участието ви, ще започнем оформянето на договора, който ще подпишем с вас и родителите ви, след което ще получите достъп до платформата, в която се попълва профила на всеки ученик на обмен.


КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА
 
Apply Now