Стипендии и отстъпки – YFU Bulgaria
 

До края на кандидатстването остават:


00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


 
 
 
 
ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ФОРМАТА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Това ще отнеме около 5 минути.


Твоята кандидатура ще бъде разгледана от нашия екип в най-кратък срок, след което ще се свържем с теб в случай на необходимост от допълнително уточняване на информация.

- С родителите ти може да се включите в една от нашите информационни срещи (на живо или онлайн). На тях ще може да присъства родител/настойник, за да можете заедно да разберете повече за условията на програмата, сроковете и изискванията, както и да зададете всичките си въпроси.

- След информационната среща ще ви дадем време да помислите и да обсъдите с родителите участието си в програмата и избора на страна на обмен. Ще се свържем с родителите ви, за да получим потвърждението им, както и да уточним детайлите относно покриването на таксата за участие (след срещата ни ще имате информация относно стипендия/възможности за финансиране).

- След като потвърдим участието ви, ще започнем оформянето на договора, който ще подпишем с вас и родителите ви, след което ще получите достъп до платформата, в която се попълва профила на всеки ученик на обмен.


КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА
 

Стипендии 2023-2024

YFU отпуска 4 стипендии за едногодишен ученически обмен
 
Четирима български гимназисти, които в момента са в 8, 9 и 10 клас ще имат възможност да заминат на обмен със стипендия в Австралия, Аржентина, Китай или Тайланд през следващата учебна година. Стойността на стипендиите е 2500 лв. за всяка от четирите дестинации.

YFU търси мотивирани и адаптивни ученици, които искат да прекарат учебната 2023-24 г. на ново място, да опознаят нова култура, да срещнат нови приятели, да развиват да развиват знанията и способностите си.

Как да участваш:

Разкажи ни на български или английски език във видео не по-дълго от 60 секунди защо искаш да прекараш година на обмен с YFU в Астралия, Аржентина, Китай или Тайланд. Направи видеото интерактивно, забавно или като предизвикателство; добави музика, стикери и ефекти!

Следващата ти стъпка е да качиш видеото в Instagram, Facebook и TikTok профила си (избери две от трите платформи или всичките три). Направи видеото публично за споделяне, тагни в описанието YFU България (@yfubulgaria) и трима приятели, с които би искал/a да заминеш на обмен по едно и също време. Не забравяй и хаштаговете: #YFUbulgaria #YFUworld #maketheworldyourhome

Това е! Нямаш ограничение за броя видеа, които публикуваш, но комисията на YFU ще оцени само най-успешното от тях и ако отговаря на всички посочени условия, в зависимост от съдържанието и креативността му, ще имаш възможност да получиш една от четирите стипендии!

Стипендиите не се предлагат за програми с продължителност по-кратка от една учебна година. Стъпките и основните условия за кандидатстване за учениците със стипендии са същите като за всички участници в програмите на YFU.

Краен срок за кандидатстване: 10 януари 2023 г.

Отстъпки "Рано пиле"

Рано Пиле - Рано Пее
 
 

Ако изпратите изцяло попълнено заявление и сте изпълнили всички стъпки по кандидатстването за междукултурен обмен в следните срокове, автоматично имате право на отстъпка за ранна птица в размер на 500 лв. за годишна програма:

31 януари 2023 г. за програми, включващи заминаване през юли-септември 2023 г.
Отстъпката "Рано пиле" не се комбинира с други стипендии, а е отделна от тях.
 
Apply Now