Екип
 

Екип на YFU България

 
Елица Иванова

Национален директор

Елица се среща с YFU за първи път през 2005г. като приемна сестра на ученичка от Германия. От тогава участва като доброволец и довереник в организацията, а през 2018г. става и нейн Национален директор. Днес Елица ръководи екип от опитни и отдадени колеги, с които отварят нови хоризонти за YFU България.

elitsa@yfu.bg

 
Борис Автански

Заместник-директор

Борис започва доброволческа дейност към YFU непосредствено след година на обмен в Аржентина през 2016/17 г. Той е водач на различни обучителни семинари, работилници и обучения, а също така става довереник на няколко ученици на обмен в България. Като част от управителния съвет на YFU Bulgaria Боби вярва, че програмата за обмен носи на участниците в нея ключови умения и компетентности за успешно ориентиране в днешния глобален дневен ред и няма търпение да се срещне с новите глобални млади лидери.

boris@yfu.bg
 
Мартина Иванова

Мартина става част от YFU през 2009 година, когато заминава като ученик на обмен за САЩ. Преживява едно вълшебно приключение, за което до ден днешен разказва с вълнение и благодарност. През свободното си време, от завръщането ѝ до сега, се стреми да помага с каквото може на организацията - семинари, обучения, презентации в училища, срещи с родители и ученици и прочее. Тя смята, че годината на обмен е един безценен подарък за всяко дете, който носи увереност, самостоятелност и безброй забавни преживявания. За Мартина YFU е много повече от организация за културен обмен - това е изборът ѝ всеки ден. Тя вярва, че всеки, станал част от голямото семейство на YFU остава завинаги зареден с вяра и надежда за по-добро бъдеще, с любов към новото и различното.

martina@yfu.bg
Apply Now